ВИДЕО: Сблъсъци между фенове на ПСЖ и полицията в Париж след успеха в Шампионска лига


ВИДЕО: Сблъсъци между фенове на ПСЖ и полицията в Париж след успеха в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1451 0

След историческото класиране на финал на ПСЖ хиляди привърженици на тима излязоха по улиците в Париж да отпразнуват успеха. Тимът се класира за първи финал в Шампионската лига в историята си след победа над РБ Лайпциг с 3:0 миналата вечер.

Френският клуб категорично надиграя своя опонент в Лисабон и ще срещне Байерн Мюнхен или Лион в неделния финал, а хиляди фенове на тима се събраха на Шанз-Елизе и пред клубния стадион "Парк де Пренс", за да отпразнуват победата. Някои от привържениците на тима запалиха факли и димки, като се стигна до намеса на полицията, на която феновете отговориха с агресия.

В крайна сметка служителите на реда са арестували общо 36 души за различни провинения - хвърляне на предмети и агресия спрямо полицията, прояви на неуважение към органите на реда и кражби. Междувременно, заради неспазване на протокола - Неймар рискува да е аут от финала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички