ПСЖ е уверен, че Кейлор Навас може да играе на финала в Шампионска лига


ПСЖ е уверен, че Кейлор Навас може да играе на финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1662 0

Пари Сен Жермен е уверен, че първият избор на вратата Кейлор Навас може да бъде възстановен за финала в Шампионска лига, твърдят медиите във Франция. Костариканецът пропусна 1/2 финала на своя отбор срещу РБ Лайпциг, спечелен от парижани с 3-0.

Той получи контузия в коляното в двубоя с Аталанта и се наложи Серхио Рико да застане под рамката на вратата. Въпреки доброто представяне на Рико срещу Лайпциг обаче, Навас остава първи избор за ПСЖ. Без съмнение, ако състоянието му го позволява, Кейлор ще започне като титуляр във финала на Шампионска лига.

"RMC Sport" пише, че парижани ще могат да разчитат на Навас, след като 33-годишният вратар се възстановява добре на този етап. Очаква се той да се завърне към тренировки с отбора в четвъртък (20-ти август).

Кейлор Навас се справи чудесно през изминалата кампания и в Лига 1, а представянето му на европейската сцена също помага много на ПСЖ. В първенството за 21 мача допусна едва 18 гола и регистрира 11 сухи мрежи. Що се отнася до Шампионска лига – той има 80,8% спасявания, което е третото най-добро постижение.

Финалът в най-престижния европейски турнир ще се играе на 23-ти август. А колко струва на ПСЖ да стигне до финала в Шампионска лига и колко играчи бяха закупени?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички