Жозе Моуриньо полудя при жестоката драма и успех №1000, "пресъздаде Порто" (ВИДЕО)


Жозе Моуриньо полудя при жестоката драма и успех №1000, "пресъздаде Порто" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2224 0

Един от най-емблематичните треньори в историята на футбола - Жозе Моуриньо, записа невероятно постижение в своята богата кариера на наставник. Специалистът, който от това лято е начело на италианския гранд Рома, мина през своя мач номер 1000 като треньор.

А срещата бе с подобаващ заряд за случая. "Вълците" приеха у дома Сасуоло, като след края на редовното време резултатът бе равен. В добавеното време от мача обаче Ел Шараави се разписа по зрелищен начин и хвърли в екстаз всички фенове и играчи на Рома, както и най-вече... Специалния.

Моуриньо започна да тича "като луд", а мнозина веднага направиха препратка с онзи популярен "спринт" по тъчлинията на португалеца от 2004 година на "Олд Трафорд" след драмата в Шампионска лига от онзи сезон.

След мача пък Моу сподели: "Това бе мач със специална цифра за мен и аз винаги съм искал да запомня своя мач номер 1000 точно по този начин. През седмицата излъгах себе си и всички, като казвах, че това не е специален двубой. Опитвах да убедя себе си, че не е специално. То обаче е специално".

Следващият мач за Жозе и Рома е срещу носителя на Купата на България. В ЦСКА обаче имат сериозни проблеми преди изпитанието срещу Рома в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички