Просто Златан: Милан победи Лацио при завръщането на Ибрахимович


Просто Златан: Милан победи Лацио при завръщането на Ибрахимович
Снимка: Getty Images

2215 0

Милан се наложи с 2:0 над гостуващия тим на Лацио в мач от 3-ия кръг на италианската Серия А. В края на първата част Рафаел Леао се разписа след асистенция на Ребич, а през второто полувреме хърватинът асистира и на току що завърналият се от контузия Златан Ибрахимович!

Ето и как се разви срещата:

В 17-ата минута Сергей Милинкович-Савич бе на косъм да отбележи с глава, но Менян се намеси решаващо. Осем минути по-късно Брахим Диас се свлече в наказателното поле на Лацио и искаше дузпа, но дори след намесата на ВАР такава не бе отсъдена. 

В 45-ата минута Анте Ребич намери Рафаел Леао и той хладнокръвно изведе Милан напред в резултата с удар от близка дистанция - 1:0!

В петата минута на добавеното продължение на първото полувреме "росонерите" все пак получиха дузпа, но Франк Кеси изпрати топката право в напречната греда...

За радост на тифозите на Милан след час игра на терена се появи завърналият се от контузия Златан Ибрахимович.

Седем минути по-късно шведът направи резултата 2:0 за Милан - при бърза контраатака Анте Ребич напредна отляво и пусна успореден на голлинията пас към Златан и той не сбърка на празна врата!

След края на мача възникна конфликт между Ибрахимович и Лукас Лейва, а в крайна сметка треньорът на Лацио Маурицио Сари бе изгонен с червен картон.

Така "росонерите" продължиха със 100-процентовото си представяне от началото на сезона и излязоха на първо място в Серия А. Римските "орли" пък допуснаха първо поражение през кампанията и са на 6-та позиция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички