Смела прогноза: ЦСКА няма да загуби от Рома


Смела прогноза: ЦСКА няма да загуби от Рома
Снимка: БГНЕС

1789 0

Носителят на Купата на България ЦСКА скоро ще започне участието си в груповата фаза на Лигата на конференциите, като първото изпитание е изключително сериозно - гостуване на италианския гранд Рома (16 септември - четвъртък).

Въпреки това легендата на "армейците" Георги Илиев - Майкъла е уверен, че всъщност "червените" няма да загубят на митичния "Олимпико". Той вярва, че първо ЦСКА ще победи Славия в Първа лига, а това ще даде самочувствие на отбора, който ще играе по различен начин след това.

"Славия ще ги бием, а в Рим няма да загубим. Ще постигнем четвърта поредна победа в първенството, а после срещу Рома ще направим хикс. Това е ЦСКА и тук трябва да имаш само големи цели. Самочувствието идва от победите. Много ясно пролича как едни и същи играчи, когато играят с по-го-лямо самочувствие, се представят на много по-високо ниво.

Оптимист съм, защото Стойчо Младенов е точният човек и мотиватор, който да предаде това самочувствие на отбора си. Той ще върне шампионското мислене в клуба" - заяви Майкъла пред "Тема спорт".

Припомняме, че "армейците" бяха в една група в европейските клубни турнири (в Лига Европа) с Рома и през миналия сезон, като тогава българският отбор постигна престижни равенство (като гост) и победа (като домакин) срещу именития си опонент, така че "вълците" определено имат да си връщат.

А ето колко билети отстъпиха от Рома на феновете на ЦСКА за сблъсъка в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички