ЦСКА остана без двама дефанзивни играчи за гостуването на Рома на "Олимпико"


ЦСКА остана без двама дефанзивни играчи за гостуването на Рома на "Олимпико"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2415 0

В четвъртък (16 септември) ЦСКА стартира участието си в груповата фаза на новия турнир на УЕФА - Лига на конференциите. За тима на Стойчо Младенов предстои тежко гостуване на италианския Рома, който е воден от Специалния Жозе Моуриньо.

"Sportal" пише днес, че наставникът на "армейците" няма да може да разчита на двама от своите чуждестранни играчи! Става въпрос за Жеферсон и Амос Юга, които са получили разтежения по време на срещата от уикенда срещу Славия на стадион "Българска армия".

"Червените" завършиха 1:1 с отбора на Венци Стефанов, а бразилецът и французинът бяха принудително заменени съответно в 11-ата и 49-ата минута.

Най-вероятно Жеферсон и Юга ще пропуснат не само двубоя на "Олимпико", но и мачът срещу Ботев Враца през идния уикенд. Очаква се двамата футболисти да бъдат напълно възстановени за игра за дербито срещу Левски, което ще се проведе на 26 септември!

Както знаем, освен Амос Юга и Жеферсон, централният защитник Мено Кох, както и универсалният играч Тибо Вион претърпяха операции и скоро няма да бъдат на разположение пред треньора на ЦСКА!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички