Изненада: Алегри може да смени Индзаги в Лацио


Изненада: Алегри може да смени Индзаги в Лацио
Снимка: Getty Images/Guliver

1343 0

Бившият наставник на Ювентус и Милан Масимилиано Алегри съвсем скоро може да се завърне към треньорската професия. Президентът на Лацио Клаудио Лотито обмисля да предложи на мениджъра треньорската позиция при „орлите“, след като настоящият наставник Симоне Индзаги продължава да отлага преговорите за нов договор.

Според ‘Il Messaggero’ ръководителят на „бианкочелестите“ е започнал да се оглежда за варианти за нов треньор, тъй като Индзаги все още не е постигнал споразумение с отбора. Италианското издание твърди, че Лотито е предложил нов 3-годишен договор на настоящия наставник на Лацио. Индзаги, който класира тима в Шампионската лига през миналия сезон, обаче все още не е взел решение за бъдещето си. Президентът на „орлите“ вижда Алегри като идеален избор за треньорския пост в тима, ако Индзаги напусне, като Лотито дори се е срещнал с доскорошния треньор на Ювентус в Тоскана през лятото.

Масимилиано Алегри неведнъж обяви, че иска да се завърне към треньорската професия. Ако Симоне Индзаги не поднови договора си, е твърде вероятно Алегри да поеме Лацио в близко бъдеще. А ето защо Масимилиано Алегри похвали колегата си Зинедин Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички