Лацио прибира Андреас Перейра


Лацио прибира Андреас Перейра
Снимка: Getty Images/Guliver

1663 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра е близо да преминаване в тима на Лацио под наем. Двата отбора са постигнали споразумение за сделката, но все още не е ясно дали римският клуб ще покрие цялата му заплата по време на престоя на футболиста в Италия.

Лацио ще разполага и с опцията да вземе Перейра за постоянно след края на сезона, тъй като 24-годишният футболист не попада в плановете на Оле Гунар Солскяер за предстоящата кампания. Бразилецът подписа нов 4-годишен договор с Манчестър Юнайтед през юли 2019-та година, като често се появяваше от резервната скамейка по време на първите месеци на Оле Гунар Солскяер начело на отбора. През последната кампания минутите на терена за Перейра рязко спаднаха, като той не е стартирал мач за „червените дяволи“ от срещата срещу Брюж в Лига Европа от февруари.

Полузащитникът е един от играчите, които могат да напуснат Манчестър Юнайтед преди затварянето на трансферния прозорец в понеделник, заедно с Диого Далот и Крис Смоулинг. Рома се интересува от Смоулинг и иска да го вземе за постоянно, докато португалецът е обект на интерес от страна на Милан. А ето от кой футболист на конкурент се интересува Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички