Алегри готов да поеме европейски гранд


Алегри готов да поеме европейски гранд
Снимка: Guliver/GettyImages

1441 0

Бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри е готов да се завърне към треньорството след едногодишен престой без работа. Според информации от Апенините италианският наставник е желан от френския шампион Пари Сен Жермен.

Алегри си даде година почивка от футбола, като „Гадзета дело Спорт“ съобщава, че треньорът изчаква най-добрата възможна оферта. Изданието добавя, че той предпочита да поеме тим от Серия А заради семейството си, но в момента трудно може да се намери клуб в Италия, който да покрие високите му изисквания. Името на Алегри циркулираше и във Висшата лига, като през последните седмици той отново бе свързван с тима на Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ могат да се разделят с Оле Гунар Солскяер, ако норвежецът не успее да ги класира в Шампионската лига през следващия сезон.

Според ‘La Stampa’ бившият мениджър на Милан може да се окаже човекът, който да замени Томас Тухел в Пари Сен Жермен. Изданието добавя, че спортният директор на парижани Леонардо вече е бил в контакт с 52-годишният наставник. А ето кой изненадващ клуб от Висшата лига може да се намеси в битката за Алегри.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички