Интер ще продаде Ериксен при добра оферта


Интер ще продаде Ериксен при добра оферта
Снимка: Getty Images/Guliver

1549 0

Интер е готов да продаде Кристиан Ериксен още това лято, ако получи оферта от 60 милиона евро. Датчанинът дойде в Милано от Тотнъм през януари, като подписа с „нерадзурите“ за 20 милиона евро, след като договорът му с „шпорите“ беше на път да изтече.

За момента обаче плеймейкърът не успява да оправдае очакванията на „Джузепе Меаца“ и дори бе оставен на пейката в последния мач на отбора срещу Торино. По този начин Антонио Конте отправи предупреждение към играча по време на победата с 3:1, като му напомни, че вече не играе във Висшата лига. Откакто Ериксен премина в Интер, започна да се спекулира, че Конте никога не е имал желание да вземе 28-годишния футболист, а Артуро Видал винаги е бил предпочитаната от него трансферна цел. Според ‘Sport Mediaset’ „нерадзурите“ са готови да се разделят с халфа, ако за него пристигне оферта на стойност 60 милиона евро.

Във вчерашния ден пък „Гадзета дело спорт“ съобщи, че Конте планира сериозна чистка в състава и може да се раздели с до 11 играча през лятото. Сред тях може дори да бъде бранителят Милан Шкриняр, който в един момент бе определян за непродаваем. А ето какво трябваше да преживее Кристиан Ериксен в Милано в разгара на пандемията от коронавирус в Италия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички