Интер - Лацио по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка за топ 4 на Серия А?


Интер - Лацио по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка за топ 4 на Серия А?
Снимка: Getty Images

2211 0

Борбата в италианската Серия А за топ 4 стана дори още по-ожесточена, когато бяха върнати 15-те точки на Ювентус. Това категорично е много лоша новина за шампиона от сезон 2020/21 Интер, за който изглежда все по-трудно да попадне в топ 4 в крайното подреждане.

Ключов за съдбата на "нерадзурите" ще бъде 32-рият кръг. В него те посрещат у дома втория Лацио, а освен това има още един сблъсък между претенденти за топ 4, от който Интер може да се възползва. Става въпрос за Рома - Милан.

Класирането към момента е следното (всички от споменатите отбори са с равен брой изиграни срещи - по 31): Наполи (78 т.), Лацио (61 т.), Ювентус (59 т.), Милан (56 т.), Рома (56 т.), Интер (54 т.), Аталанта (52 т.).

Домакините от Милано няма да могат да разчитат на Далбърт и Милан Шкриниар, които са с контузии.

Двата отбора играят много равностойно напоследък, като в последните пет мача са си разменили по две победи и веднъж са завършили наравно. Любопитното е, че вече шест поредни срещи между тези опоненти виждат гол/гол.

Дуелът между съперниците ще се състои днес (30.04) от 13:30 часа българско време на "Джузепе Меаца". Ще можете да гледате срещата пряко по "Макс спорт 3". Освен това ще можете да следите дербито от Серия А Интер - Лацио НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички