Индзаги откри само един недостатък при "тоталната доминация" на Интер срещу Милан


Индзаги откри само един недостатък при "тоталната доминация" на Интер срещу Милан
Снимка: Getty Images

648 0

Симоне Индзаги поздрави Интер за "абсолютната доминация" в "Дерби дела Мадонина" и за успехите над съперника Милан два пъти за три седмици. "Нерадзурите" победиха с 1:0 в двубой от Серия А, като преди постигнаха и успех за Суперкупата на Италия.

"Без съмнение беше страхотно представяне, поздравих момчетата. Те бяха решителни, концентрирани, фокусирани, ние абсолютно доминирахме и победа в дербито два пъти за 20 дни беше нещо, което искахме да споделим с нашите фенове“, каза Индзаги след двубоя.

Сега гледаме напред с увереност, Лукаку и Брозович се завърнаха след четири месеца. Въпреки че ни липсваха, ние все пак стигнахме до елиминациите в Шампионска лига, полуфинала на Купата на Италия и сме втори в Серия А".

Милан изненада мнозина, като промени формацията на 3-5-2, оставяйки Рафаел Леао на пейката. "Честно казано, няколко дни се говореше, че Милан може да промени нещата, така че се концентрирах върху собствения си отбор и нашата форма. Играхме много добре срещу Аталанта във вторник, повторих на отбора, че всичко зависи от това какво направихме и как подходихме".

"Единственият минус беше, че доминирахме и оставихме играта отворена до края с преднина от един гол. Можехме да бъдем по-прецизни при завършването и финалната топка, но в края на краищата излязохме от изморителен четвъртфинал на Купата на Италия с Аталанта във вторник". Победата затвърди позицията им на второ място, макар и все още с 13 точки изоставане от лидера Наполи, но Интер вече е на шест точки пред своя съперник Милан.

"Имаме 43 точки, можеше да са още няколко, но сега просто трябва да продължим да играем така и да се опитаме да стигнем докрай във всяко състезание, защото ние сме Интер и това е наш дълг. Да не забравяме, че през октомври бяхме девети в таблицата, оттогава спечелихме 10 от 13 мача", завърши Индзаги.

А съжалява ли Стефано Пиоли за някоя от промените в Милан - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички