Решено: Игуаин остава в Ювентус и следващия сезон


Решено: Игуаин остава в Ювентус и следващия сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

1424 0

След назначаването на Андреа Пирло за наставник на Ювентус се очаква да настъпят и промени около отбора. Едно от спряганите имена за напускане бе това на Гонсало Игуаин, но бащата на тарана - Хорхе, отрече тази информация. Игуаин бе спряган за Ривър Плейт.

"Почти невъзможно е Гонсало да играе за Ривър Плейт през следващия сезон. Твърденията, че Ювентус повече не го иска в състава си не отговарят на истината. Всички в клуба искат той да остане и да изпълни договора си докрай. Мисля, че когато контрактът изтече той ще може да премине в Ривър Плейт или някъде другаде", каза Хорхе Игуаин.

Пирло иска да изгради боеспособен отбор, който да се бори за трофея в Шампионската лига през следващия сезон. Един от футболистите, който продължава да бъде свързван със завръщане в Торино, е Пол Погба. В миналото се говореше за потенциална размяна на френския халф с Аарън Рамзи, но за момента Манчестър Юнайтед няма никакво намерение да се разделя със своя футболист. А ето кой друг бивш играч на Ювентус може да се завърне в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички