Ювентус се насочва към звезда на Барселона при раздяла с Дибала


Ювентус се насочва към звезда на Барселона при раздяла с Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

1456 0

Италианският шампион Ювентус обмисля да предприеме ход по привличането на Антоан Гризман за следващия сезон. Френският нападател не успява да покаже най-доброто, на което е способен и може да напусне "Камп Ноу", ако има добра оферта за него.

При положение, че "бианконерите" се разделят с Пауло Дибала, то Гризман е един от възможните му заместници. Според Calciomercato Дибала има оферти от Реал Мадрид и Манчестър Сити, така че не е изключено да напусне. Проблем за трансфер на Гризман може да се окаже исканата сума от Барселона, като от клуба няма да го пуснат лесно.

През последните трансферни прозорци имаше сериозен интерес към Дибала, но така и не се стигна до подходяща оферта. Аржентинецът пък смята, че няма достатъчно голяма роля в Ювентус. Всякакъв евентуален ход за Гризман ще зависи именно от финансовите параметри по сделка за Дибала. По-рано пък се появи информация, че Роналдо "ухажва" играч на Реал Мадрид да отиде в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички