Голмайсторът на Лацио: Все още мечтаем за титлата в Италия


Голмайсторът на Лацио: Все още мечтаем за титлата в Италия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1222 0

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле заяви, че в римския гранд продължават да мечтаят за титлата в Серия А. „Бианкочелестите“ заемат второто място в класирането в Калчото, като са само на точка зад шампиона Ювентус.

Италианската Серия А бе временно прекратена на 8-ми март, след като Апенините бяха силно засегнати от пандемията от коронавирус. Според Имобиле ще е доста трудно за Лацио да запази инерцията, която набра преди спирането на шампионата. „Амбициите ни остават същите. Ясно е, че не сме мислили много за футбол в последно време. Трябва да се подготвим психически. Имаме още 12 мача, в които можем да мечтаем. Това е като започването на нов шампионат. Ще бъде трудно, но ще се опитаме да върнем усмивките на нашите фенове“, заяви голмайсторът пред „Скай Спортс Италия“.

Имобиле се е прицелил и в рекорда на Гонсало Игуаин от сезон 2015-16, когато аржентинецът отбеляза 36 гола в рамките на една кампания в Серия А. „Тренирам усилено, тъй като искам да подобря постижението му. Ще бъде страхотно. Ще видим каква ще е ситуацията след тази пауза. Ще дам всичко от себе си“, добави Чиро Имобиле, който за момента има 27 гола в 26 мача през този сезон. А ето коя легенда в Серия А не желае Лацио да печели титлата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички