Европейски гранд иска да привлече Лионел Меси през 2021 година


Европейски гранд иска да привлече Лионел Меси през 2021 година
Снимка: Getty Images/Gulliver

2125 0

Медии в Италия и Англия продължават да пишат дори още по-усилено за евентуален трансфер на мегазвездата на Барселона Лионел Меси в италианския гранд Интер. Популярното издание на Ботуша - "La Gazzeta dello sport", разкрива, че предстои "дълго преследване" на Меси от страна на "нерадзурите".

Според информацията, китайските собственици на Интер са твърдо решени упорито да преследват аржентинеца, като чрез негов трансфер да отговорят подобаващо на мегасделката на Ювентус с Реал Мадрид за Кристиано Роналдо.

Допълнително подхранващ слуховете е фактът, че договорът на Меси изтича през следващото лято (2021 година), а до този момент преговорите между каталунците и него не вървят гладко и не може да се стигне до споразумение.

Въпреки това, изглежда малко вероятно шесткратният носител на "Златната топка" да си тръгне от Барселона през следващото лято, най-вече, защото неведнъж е споделял желанието си да остане до края на "Камп Ноу".

Припомняме, че бащата на Лионел Меси си закупи имение в Милано, което засили слуховете, че може да се стигне до трансфер в Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички