Нелсон Семедо и Жоао Кансело могат да разменят отборите си


Нелсон Семедо и Жоао Кансело могат да разменят отборите си
Снимка: Getty Images/Guliver

1595 0

Барселона ще се опита да си върне бранителя Ерик Гарсия, въпреки желанието на Манчестър Сити да го задържи. Продуктът на „Ла Масия“ за момента отказва да подпише нов договор с „гражданите“ и има желание да се завърне на „Камп Ноу“.

Барса и Сити са добре наясно с желанието на Гарсия да напусне Англия и затова и двете страни са отворени към преговори с футболиста. В същото време доскорошните шампиони на Испания и Англия работят и по размяната на двама от своите бранители. Нелсон Семедо, който не оправдава очакванията на „Камп Ноу“, може да потегли към Манчестър, а в обратната посока да замине Жоао Кансело, който също не се справя толкова добре след трансфера си във Висшата лига. Няма да бъдат водени официални преговори между двата отбора до приключването на Шампионската лига.

Идеята за размяната на Семедо и Кансело дойде от Жорже Мендеш, който представлява и двамата играчи. Суперагентът се опитва да осъществи трансфер на Семедо, за да може да осигури на клиента си по-добра заплата, докато Кансело не се справя в Англия и има желанието да предприеме ново предизвикателство другаде. А ето с кои 12 футболисти смята да се раздели Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички