В Италия гръмнаха: Меси си купи къща в Милано, ще играе в Интер


В Италия гръмнаха: Меси си купи къща в Милано, ще играе в Интер
Снимка: Getty Images/Gulliver

3509 0

В Италия гръмнаха с новината, че мегазвездата на световния футбол Лионел Меси ще заиграе в Серия А. Подобни слухове има не за първи път, но сега се появи "доказателство", което още повече подхрани тези твърдения.

Оказва се, че бащата на шесткратния носител на "Златната топка" си е закупил къща в италианския град Милано, където се подвизава местният Интер, който и преди е признавал, че би искал да привлече Меси. Все пак, "Sky Sports Italia" гледа по-реално на събитията.

Престижното издание споделя, че няма между новата придобивка на Хорхе Меси и футболното бъдеще на неговия син няма абсолютно никаква връзка. Той е решил да закупи апартамента изцяло от финансова гледна точка, тъй като Италия предлага много по-ниски данъци на богати чужденци, което ги привлича да закупуват имения в страната.

Въпреки че все още преговорите за нов договор между Барселона и Меси не са успешни, както и недоволството на аржентинеца към президента на каталунците (както и към управлението и резултатите), не изглежда възможно той да напусне "Камп Ноу", където неведнъж е признавал, че иска да завърши кариерата си.

А как Лионел Меси трансформира играта си и намеря пътя към съвършенството?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички