Барселона бърза да преподпише с Фати


Барселона бърза да преподпише с Фати
Снимка: Getty Images/Guliver

1047 0

Барселона иска да предложи нов договор на откритието на сезона Ансу Фати, след като се появи интерес към футболиста от страна на Манчестър Юнайтед. Планът на каталунците е да добавят умопомрачителна освобождаваща клауза на стойност 274 милиона паунда в новия контракт.

17-годишният талант е една от най-бързо изгряващите звезди в световния футбол, след като реализира 8 гола в дебютния си сезон за Барселона и по този начин привлече вниманието на редица клубове от Европа. Според испанското издание ‘Sport’ агентът на играча Жорже Мендеш е информирал каталунците, че Манчестър Юнайтед подготвя грандиозна оферта, за да го докара на „Олд Трафорд“. Фати съвсем наскоро подписа 3-годишен договор, в който бе включена клауза за откупуване на стойност 144 милиона паунда. Но след като някои от конкурентите на Барселона се опитват да откраднат техния нов талант, от „Камп Ноу“ ще предложат на играча подобрени условия и нова, по-голяма освобождаваща клауза.

Каталунците отказват да се разделят с Фати при каквато и да е оферта, като са отказали предложение на стойност 90 милиона паунда от Манчестър Юнайтед. От Борусия Дортмунд също са разпитвали за възможността да вземат футболиста, но са получили отрицателен отговор. А ето какъв рекорд преследва Ансу Фати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички