Дибала остава в Юве до края на кариерата си?


Дибала остава в Юве до края на кариерата си?
Снимка: Getty Images/Guliver

1321 0

Ювентус и Пауло Дибала вече са стигнали до споразумението за продължаване на договора на аржентинския футболист в отбора. Настоящият договор на Дибала изтича в края на юни 2022-ра, но нападателят е готов да подпише нов контракт на „Алианц Стейдиъм“.

Нещо повече – 26-годишният футболист иска да остане в отбора до края на своята кариера. Нападателят дойде от Палермо за сумата от 40 милиона евро преди близо 5 години и през миналото лято бе много близо до напускане на тима. Тотнъм и Манчестър Юнайтед бяха близо до подписа на играча, но той предпочете да остане в Торино и убеди Маурицио Сари с изявите си, че има място в отбора. Сега „Тутоспорт“ твърди, че Дибала и Ювентус работят по идеята за удължаване на престоя на играча при „бианконерите“, като той ще получава повишаване на възнаграждението във всеки един от следващите сезони, с което от клуба ще се опитат да го задържат до края на кариерата му.

Италианският вестник добавя, че представители на аржентинеца вече работят по предложението с хора от щаба на „старата госпожа“, като в договора ще бъдат включени и редица бонуси, свързани с бъдещите му отличия в Торино. През този сезон Пауло Дибала има 7 гола и 9 асистенции в 24 мача в Серия А. А ето коя легенда на Интер отправи критики към Пауло Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички