Двама играчи на Ювентус се излекуваха от коронавирус


Двама играчи на Ювентус се излекуваха от коронавирус
Снимка: Guliver/GettyImages

1318 0

Италианският шампион Ювентус обяви, че френският полузащитник Блез Матюиди и италианският бранител Даниеле Ругани са възстановени от коронавируса, след като дадоха положителна проба за инфекцията миналия месец. Ругани бе първият футболист от Серия А, който бе диагностициран с COVID-19 на 11 март. Световният шампион с Франция Матюиди тества положително няколко дни по-късно.

„Даниеле Ругани и Блез Матюиди преминаха, по протокол, двойна проверка с тестове за диагностициране за коронавируса. И двата теста са отрицателни. И двамата са възстановени и вече не са обект на домашна карантина“, се казва в клубно съобщение на „бианконерите“.

Нападателят на „Старата госпожа“ Пауло Дибала сподели по-рано как е „изпитвал затруднения с дишането“, след като се разболя на 21 март, въпреки че клубът не даде информация за състоянието на аржентинеца. Дибала разкри в края на миналия месец, че се чувства по-добре, след като проявил „силни симптоми“ на заразата. Неговата половинка - Ориана, продължава битката с коронавируса.

Междувременно се появиха информации, че Пауло Дибала обмисля да остане в Ювентус до края на кариерата си (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички