Бивш италиански национал нападна Пауло Дибала


Бивш италиански национал нападна Пауло Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

1566 0

Бившият футболист на Интер и националния отбор на Италия Джузепе Бергоми не смята, че звездата на Ювентус Пауло Дибала е сред най-добрите играчи в съвременния футбол. Аржентинският нападател се радваше на продуктивен сезон със „старата госпожа“ преди шампионата в Италия да бъде временно прекъснат заради пандемията от коронавирус.

Въпреки че не попада във стартовия състав във всяка една от срещите на Ювентус, Дибала отбеляза някои изключително важни голове за „бианконерите“ до момента през сезона, последният от които дойде във вратата на Интер при победата с 2:0 в Дербито на Италия преди малко повече от месец. Въпреки това Джузепе Бергоми не смята, че 26-годишният футболист е допринесъл дотолкова, че да докаже, че е сред най-добрите футболисти. „Той е страхотен играч, но той не е шампион. Въпросът е дали той може да бъде титуляр в Ювентус, където е Кристиано Роналдо, който води останалите. Шампион е този, който е несменяем титуляр в Юве и в националния отбор. Дибала не е титуляр в нито един от двата състава“, каза Джузепе Бергоми пред „Скай“.

През настоящия сезон Пауло Дибала е изиграл 24 мача в Италианската Серия А, в които е успял да се разпише 7 пъти, като е асистирал и за още 9 попадения. А ето какво е мнението на бившия капитан на Ювентус Алесандро Дел Пиеро за Пауло Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички