Фенербахче е готов да приюти един от големите лидери на Интер


Фенербахче е готов да приюти един от големите лидери на Интер
Снимка: Getty Images

1888 0

По всичко личи, че Един Джеко е изиграл последния си сезон в Интер, като вече има информация, че следващата дестинация на босненския футболист почти сигурно ще бъде турският гранд Фенербахче.

 

Изданието "HabertSuba" твърди, че Фенербахче е в напреднали преговори за подписа на Един Джеко, който ще пристигне в турския отбор като свободен агент. Разговорите вървят добре, основните неща са договорени, като остава да се изяснят някои подробности, за да може двете страни официално да си стиснат ръцете.

Договорът на Джеко с италианския гранд е до края на месец юни 2023 година. Има най-различни информации, че деветката на "нерадзурите" е водил преговори за подновяване на своя контракт, но не е успял да се разбере с управата на клуба.

Босненецът акостира на "Джузепе Меаца" през 2021 година от отбора на Рома за по-малко от 3 милиона евро. Той може да се похвали със 101 мача за "нерадзурите", в които се е отчел с 31 попадения във всички турнири и 15 асистенции.

Той съумя да помогне на Интер да спечели Купата на Италия на два пъти (2021/22, 2022/23), както и Суперкупата на страна в същите две кампании. Таранът бе ключов и за класирането на миланския гранд на финала на Шампионска лига през изминалия сезон, който обаче бе загубен от Манчестър Сити с минималното 0:1 в Истанбул на "Кемал Ататюрк".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Босът на Интер проговори за бъдещето на Ромелу Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички