Къде да гледаме мача Динамо Киев - Ювентус в Шампионска лига?


Къде да гледаме мача Динамо Киев - Ювентус в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2095 0

Италианският шампион Ювентус започва поредна кампания в Шампионска лига с надеждата най-сетне да спечели най-престижния европейски клубен турнир. Първи съперник на "старата госпожа" в груповата фаза от сезон 2020/21 ще бъде Динамо Киев.

Човекът, който бе доведен при "старата госпожа", за да осигури именно този трофей, ще отсъства от откриващия мач. Разбира се, става въпрос за мегазвездата Кристиано Роналдо, който е с коронавирус и дори е под въпрос и за втория сблъсък от групите.

Юве не само, че не се добира до трофея, но и дори не се доближава в последните години, като новоназначеният наставник - младият Андреа Пирло, ще се опита да постигне чудото и да завоюва трофея още в първия си сезон.

"Бианконерите" ще започнат срещу наглед далеч по-непретенциозен съперник - Динамо Киев. Останалите отбори в групата са Барселона и Ференцварош, които играят един срещу друг по-късно - от 22:00 часа българско време.

Ювентус гостува в Украйна на Динамо Киев от 19:55 часа българско време, а мачът ще бъде излъчен пряко по Макс спор 3, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички