В Италия: Готви се размяна Роналдо - Мбапе


В Италия: Готви се размяна Роналдо - Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

1745 0

Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с голмайстора си Кристиано Роналдо, за да вземе звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Според ‘Tuttosport’ „старата госпожа“ е готова да предложи португалския футболист плюс трансферна сума на френския шампион, за да вземе Мбапе.

21-годишният нападател отказва да поднови договора си с ПСЖ и е твърде вероятно да напусне отбора в близко бъдеще. За момента основните кандидати за подписа му са Реал Мадрид и Ливърпул, но Ювентус също иска да се намеси в борбата за световния шампион. От Торино знаят за желанието на Пари Сен Жермен да привлече Кристиано Роналдо и смятат да „жертват“ португалеца, за да вземат Мбапе. Френският национал обаче няма да излезе никак евтино на „бианконерите“, като Ювентус трябва да приготви близо 400 милиона евро, за да се осъществи сделката, като в сумата влизат и заплатите на футболиста, в случай че той подпише дългосрочен договор.

През новия сезон във Френската Лига 1 Килиан Мбапе има 4 мача, в които е успял да реализира 4 попадения и да направи 4 асистенции.

А ето как спортният министър на Италия скастри Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички