Дел Пиеро: Дибала е готов за следващия капитан на Ювентус


Дел Пиеро: Дибала е готов за следващия капитан на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

4690 0

Легендата на Ювентус Алесандро дел Пиеро заяви, че една от звездите на тима към този момент - Пауло Дибала, има шанс и е готов да бъде следващият капитан на тима. Настоящият капитан на "бианконерите" е защитникът Джорджо Киелини.

"Пауло вече е носил капитанската лента няколко пъти. Това се е случило по някаква причина, защото той е готов да стане капитан на Ювентус. Доколкото го познавам лично, смятам, че през последните години той е станал по-зрял, предимно заради реакцията, която показа след това лято. Това подчертава неговото израстване от гледна точка на личността", заяви Дел Пиеро пред Sky Sports.

"Той винаги е отдаден на работата си и мисля, че в този аспект е много успешен. Ако сезонът се поднови, Юве има всичко, за да прибере пще един трофей във витрината си. Има отбори, които също имат шанс за успех, но Ювентус е близо до поредния триумф", допълни бившият нападател. А каква е била реакцията на Роналдо, когато Дибала му е признал, че в Аржентина го недолюбват вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички