Италианският гранд Ювентус поглежда към услугите на Зинедин Зидан


Италианският гранд Ювентус поглежда към услугите на Зинедин Зидан
Снимка: Getty Images/Gulliver

3038 0

В последно време се говори много за евентуалното уволняване на Масимилиано Алегри от Ювентус заради слабите резултати на италианския гранд. От управата на "старата госпожа" разглеждат вариантите за нов старши треньор, а фаворитът сред тях е Зинедин Зидан, твърди "Calcio Mercato".

Според информацията ръководството на "бианконерите" е загубило вяра и търпение в Макс Алегри и може да го освободи било то скоро, или в края на кампанията. 

Зинедин Зидан е добре познато име в историята на Ювентус. Французинът се подвизаваше в Торино в периода от 1996 до 2001 година. Съвсем възможно е Зизу да поеме един от бившите си отбори, но това няма да бъде толкова лесно, защото се очаква той да иска твърде високо заплащане, което не влиза в плановете на високите позиции в йерархията на Юве.

Зидан, който е без клуб, откакто напусна Реал Мадрид миналото лято, се счита за един от най-добрите мениджъри на пазара в момента. По-рано този месец 50-годишният футболист бе свързван за кратко с Челси, след като "сините" решиха да уволнят Томас Тухел. Предстои да разберем дали скоро ще видим Зизу край тъчлинията отново, но този път на Ботуша.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кога може да се завърне Федерико Киеза в игра за Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички