Ас на Ювентус не посочи Кристиано Роналдо за най-силния си съотборник


Ас на Ювентус не посочи Кристиано Роналдо за най-силния си съотборник
Снимка: Getty Images/Guliver

1776 0

Крилото на Ювентус Дъглас Коста пренебрегна Кристиано Роналдо за най-добрия съотборник, с когото е играл. Бразилецът избра за номер 1 Пауло Дибала, като двамата играят заедно от 2017 година. Именно тогава Коста се присъедини за първи път към Ювентус, като бе даден под наем от Байерн.

"Най-силният ми съотборник е Паулиньо (Дибала)", заяви той по време на видеочат в Instagram. Най-голямото притеснение на Коста сега е завръщането му в Италия от Бразилия, където изкара изолационният период. 

11 изумителни факта за Кристиано Роналдо

Появи се информация, че клубовете от Серия А може да подновят тренировки след 4 май, но все още не е официално потвърдено. Футбол в Италия няма от средата на март месец. "Надявам се да се завърна в Италия скоро. Нямам търпение да се завърна, отчасти, защото вече не знам какво да правя тук". Ювентус е само на точка пред втория Лацио във временното класиране. А кое беше последното нещо, заради което Роналдо отнесе критики - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички