Артур сравни Кристиано Роналдо и Лионел Меси като хора и посочи кого предпочита


Артур сравни Кристиано Роналдо и Лионел Меси като хора и посочи кого предпочита
Снимка: Getty Images/Guliver

2859 0

Полузащитникът на Ювентус Артур стана поредният, запитан най-задавания въпрос в последните години във футбола - Кристиано Роналдо или Лионел Меси. Той се превърна в един от малкото привилигеровани, играли и с двамата, след като дойде при "бианконерите" от Барселона.

"Кристиано Роналдо изразява себе си повече, отколкото Меси. Освен това, той се разбира с всеки в съблекалнята. Той е много активен в съблекалнята, говори с всички и има добри отношения с всички. Може би фактът, че говорим един и същи език, прави нещата по-лесни.

Всеки човек има свой собствен начин да демонстрира лидерски умения. Меси го прави с действията си, въпреки че изглежда, че не го прави. Той го демонстрира, когато получи топката. Със своята воля да спечели играта - всички я забелязват" - започна бразилецът.

Запитан кого предпочита от двамата, Артур отговори: "Бих избрал Кристиано, играем заедно. Не съм толкова близък с него, че да ходя в къщата му за по кафе, но имаме добри отношения. Кристиано никога не се отказва и ако има негов съотборник в нужда, той винаги му помага с огромна целеустременост. Той тренира като животно, не знае кога да почива, окуражава те да даваш всичко от себе си. Винаги ми казва какво да ям, не оставя нищо не случайността".

Припомняме, че Меси е изправен пред сериозно наказание след удара без топка по противников играч. Какво обаче е написал главният съдия в доклада си след мача за проявата на Лионел Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички