Бивш играч на Ювентус атакува Роналдо: Той отстъпва, Лукаку е по-решаващ играч от него


Бивш играч на Ювентус атакува Роналдо: Той отстъпва, Лукаку е по-решаващ играч от него
Снимка: Getty Images/Guliver

1132 0

Интер и Ювентус ще се изправят тази неделя в Дерби д'Италия на "Стадио Джузепе Меаца", а всички погледи ще бъдат насочени към Ромелу Лукаку и Кристиано Роналдо. Преди мача обаче бившият нападател на Интер и Юве Роберто Бонисеня предложи своя спорен поглед към двамата нападатели.

"Единственият играч на Интер, който направи нещата трудни за защитата на Фиорентина, беше Ромелу Лукаку, който току-що се беше завърнал", каза Бониненя пред Tutto Juve.

"Красиво дуо, Лукаку и Кристиано Роналдо. Мисля, че Лукаку е по-решаваш играч. Това е безспорно. Кристиано Роналдо беше страхотен играч, но мисля, че вече отстъпва".

Статистиката обаче показва друго

Бонисеня може да е бил впечатлен от Лукаку, но статистиката този сезон показва, че Кристиано все още е човекът, който побеждава.

Бившата звезда на Реал Мадрид, която ще навърши 36 години на 5 февруари, води в класацията по резултатност в Серия А с 15 гола в 13 мача. Лукаку си дели втората позиция с Чиор Имобиле, след като имат 12 гола в 16 мача.

По-рано дори се появи информация, че Юве и Роналдо вече преговарят за нов договор - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички