Защо Видал целуна емблемата на Ювентус преди дербито с Интер? (ВИДЕО)


Защо Видал целуна емблемата на Ювентус преди дербито с Интер? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2554 0

Футболистът на Интер Артуро Видал се наложи да обясни за целувката, която той "даде" на емблемата на Ювентус преди дербито между двата тима. В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как чилиецът се среща с Джорджо Киелини преди старта на срещата.

Двамата се прегръщат, а полузащитникът на "нерадзурите" целува колегата си по гърдите, точно където се намира емблемата на "старата госпожа". Това веднага породи редица коментари, а феновете на Интер едва ли са били доволни от видяното, предвид факта, че той е бивш играч на Юве.

"Никога не съм искал да целувам емблемата на друг клуб. Тази целувка беше израз на обич към един мой брат, с когото играхме заедно и с когото изкарах няколко щастливи години. Двамата се обичаме. И все пак уважавам моя отбор, феновете и хората, които ми се довериха да получа шанса да защитавам честта и да пиша историята на този невероятен клуб. Ще дам цялата си душа за това. Само Интер!", разясни Видал в една от социалните мрежи.  А с кой играч от Интер се надяват да се разделят - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички