Виктор Осимен посочи мечтания опонент в Серия А


Виктор Осимен посочи мечтания опонент в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1769 0

Новото попълнение на Наполи Виктор Осимен няма търпение да се изправи срещу звездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Нигериецът се превърна в рекордната покупка в историята на „партенопеите“, след като пристигна на „Сан Паоло“ срещу сумата от 80 милиона евро.

Наполи и Осимен започват новата кампания в Серия А с гостуване на Парма, но 21-годишният нападател вече е насочил поглед към визитата на неговия тим на „Алианц Стейдиъм“ на 4-ти октомври. „Нямам търпение да започна новия етап от кариерата си тук в Серия А. С нетърпение очаквам възможността да се изправя срещу футболисти от ранга на Кристиано Роналдо. Докато бях в Лил имах възможността да се изправя срещу играчи като Неймар и Килиан Мбапе. Ще бъде страхотен опит да играя срещу Роналдо, един от най-добрите футболисти на Земята. Тъй че нямам търпение да се изправя срещу него“, заяви Виктор Осимен пред сайта ‘Caf’.

Нигерийският нападател записа страхотен дебютен сезон с екипа на Лил, като успя да реализира 13 гола в 27 мача във Френската Лига 1. 21-годишният футболист вече хвана окото на феновете на Наполи, след като успя да реализира хеттрик само в рамките на 8 минути в първия приятелски мач на отбора преди началото на сезона. А ето какво каза Дженаро Гатузо за новото попълнение на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички