Алваро Мората пред трето завръщане в Ювентус


Алваро Мората пред трето завръщане в Ювентус
Снимка: Getty Images

1954 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Алваро Мората може да се присъедини за трети път към италианския гранд Ювентус, твърди изданието, близко до ""старата госпожа - "Tuttosport".

Според информацията в Торино желаят Мората да увеличи конкуренцията в атака на Душан Влахович и Аркадиуш Милик, но мнозина вярват, че завръщането на испанеца може да предвещава напускането на сръбската звезда, въпреки че Ювентус не е склонен да го продаде.

Мората има договор с Атлетико до края на следващия сезон. Наскоро се появи информация, че управата на "рохибланкос" му е предложила нов контракт, но с намалена заплата, а това не влиза в плановете на испанския голаджия.

Ако Мората отново премине в Ювентус, това ще е за трети път в кариерата му, тъй като първия път той дойде от Реал Мадрид за 20 милиона евро през 2014 година, а две години по-късно "кралете" си го върнаха за 30 милиона. След престоя си в Челси - той стигна до Атлетико, който го изпрати под наем за два сезона в Торино от 2020 до 2022 година.

През този сезон с червено-бялата фланелка той има 13 гола и три асистенции в 40 мача, което според мнозина е твърде малко за централен нападател от неговия ранг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как се роди марковото празнуване на Пауло Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички