Алегри засипал с обиди директорите на Интер и заявил: Ще завършите шести!


Алегри засипал с обиди директорите на Интер и заявил: Ще завършите шести!
Снимка: Getty Images

1456 0

Масимилиано Алегри е бил бесен след полуфиналната загуба на Ювентус за Купата на Италия от Интер. Той е имал сблъсък с директорите на "нерадзурите" близо до съблекалните на "Джузепе Меаца". "Бианконерите" отпаднаха с обща загуба с 2:1, след като "нерадзурите" спечелиха с 1-0 във втория мач от полуфиналите, елиминирайки отбора на Алегри от надпреварата в предпоследния етап.

Алегри не е издържал на напрежението след отпадането за Купата

Напрежението в Ювентус беше високо през последните седмици, въпреки факта, че тяхното наказание от 15 точки беше временно отменено. "Старата госпожа" загуби последните си три срещи в лигата.

"La Gazzetta dello Sport" описва подробно как Алегри се сблъскал с редица директори на Интер на "Сан Сиро" след съдийския сигнал. Той е обидил фигури като Джузепе Марота и Дарио Бачин.

Съобщава се, че Алегри извикал: "Всички сте л*§*%ри, но така или иначе ще завършите шести!", преди да се обърне към отбора си, за да заяви, че "трябва да завършим пред тях в лигата, не трябва да ги изпращаме в Шампионска лига". Помощник-треньорът на Ювентус Марко Ландучи наскоро получи глоба от 5000 евро и забрана за един ма за обида на треньора на Наполи Лучано Спалети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички