Без наказание за Алегри след обидите му към шефове на Интер


Без наказание за Алегри след обидите му към шефове на Интер
Снимка: GettyImages

975 0

Масимилиано Алегри избегна каквото и да е наказание от властите след информацията за скандал в тунела след отпадането на Ювентус от Купата на Италия на полуфиналната фаза от Интер. "La Gazzetta dello Sport" съобщи, че е обидил директно директорите на Интер Бепе Марота и Дарио Бачин в тунела на "Джузепе Меаца".

В съобщението от Серия А след полуфинала за купата обаче не се споменава за инцидента с Алегри и 55-годишният футболист няма да бъде изправен пред никакви санкции.

Две групи глоби бяха раздадени след сблъсъка за Купата на Италия. По една на всеки отбор, и двете за изстрелване на факли в секторите на стадиона, заети от противниковите привърженици.

Ювентус ще трябва да плати 8 000 евро за действията на своите привърженици, докато Интер ще плати 6 000 евро. Тъй като лигата идентифицира само един самостоятелен инцидент. Помощник-треньорът на Ювентус Марко Ландучи наскоро получи глоба от 5000 евро и забрана за един ма за обида на треньора на Наполи Лучано Спалети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички