Атлетико Мадрид уреди "стена" от Висшата лига като първото си лятно попълнение


Атлетико Мадрид уреди "стена" от Висшата лига като първото си лятно попълнение
Снимка: Getty Images

1313 0

Испанският гранд Атлетико Мадрид е успял да си осигури услугите на защитника на Лестър Чаглар Союнджу, информира трансферният гуру Фабрицио Романо.

Според италианският журналист двете страни са се разбрали за трансфера на турския бранител, който ще премине в Мадрид като свободен агент, тъй като договорът му с "лисиците" изтича след края на настоящата кампания.

Союнджу се е разбрал с представителите на Атлетико още през януари, а вече е подписал споразумение, което ще го направи футболист на "дюшекчиите" официално през лятото. Романо съобщава, че договорът на 26-годишния футболист с Атлети ще бъде до края на сезон 2026/27.

Союнджу акостира от немския Фрайбург в Лестър през сезон 2018/19. Той може да се похвали със 130 мача за "лисиците", в които има 3 гола и 1 асистенция. Неговите изяви помогнаха на английския тим да се добере до трофея във ФА Къп през сезон 2020/21. Според мнозина редицата контузии, които съпътстват кариерата на Союнджу, са направили така, че той да не получи предложение за нов договор от страна на "лисиците".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Появи се изненадващ канидат в битката за Жоао Феликс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички