Алесандро Дел Пиеро отговори на спекулациите за връщането му в Ювентус: Винаги ще бъда свързан с тези цветове


Алесандро Дел Пиеро отговори на спекулациите за връщането му в Ювентус: Винаги ще бъда свързан с тези цветове
Снимка: Getty Images/Gulliver

1262 0

Бившият играч на Ювентус Алесандро Дел Пиеро е предпочитаният кандидат за позицията на Павел Недвед, след като ръководството на италианския клуб подаде своите оставки. Легендарната 10-ка на „бианконерите“ излезе с официално изявление, след като името му беше свързано със завръщане в клуба.

Италианецът не коментира дали ще застане начело на клуба, но подчерта, че сега е точният момент да се окаже подкрепата към Ювентус.

"Ювентус е част от моя живот и винаги ще бъда свързан с тези цветове", казва той в изявление, публикувано в социалните му мрежи. "Като всеки друг фен следя тази ситуация с внимание, а и заради работата и обществената ми роля неизбежно ми се иска да коментирам подобни случаи. Така че, също толкова неизбежно, бяха казани и написани много неща. Но това е деликатен момент за клуба и сега единственото нещо, което има значение и което тези, които обичат Ювентус, трябва да направят, е да поставят в най-добри условия хората, на които е поверено ръководството на клуба в тази сложна фаза. Това е изключително отговорна задача, която заслужава цялата ни подкрепа. Сега е време да бъдем още по-големи ювентинци. Поради тази причина смятам, че е редно да не коментирам новини и слухове, които могат да се превърнат в спекулации. Ще го направя днес и през следващите дни. Искам само да пожелая добра работа на всички, които се занимават с Ювентус днес; те ще го направят с професионализма, отдадеността и страстта, които клубът, феновете и нашата фланелка заслужават."

Според информация на La Gazzetta Dello Sport Алесандро Дел Пиеро ще бъде помолен да се върне в клуба, но този път като вицепрезидент.

В предишното си изказване италианецът не изключи завръщане при „бианконерите“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички