Алегри за дербито с Милан: За Ювентус ще бъде по-трудно от обикновено


Алегри за дербито с Милан: За Ювентус ще бъде по-трудно от обикновено
Снимка: Getty Images/Guliver

1110 0

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри смята, че мачът с Милан ще бъде „по-труден от обикновено“, след като „росонерите“ загубиха с 0:3 от Челси в среща от Шампионска лига. Същата вечер „старата госпожа“ се наложи над Макаби Хайфа с резултат от 3:1.

В събота „бианконерите“ гостуват на „Сан Сиро“ и Масимилиано Алегри заяви следното на пресконференцията преди мача: „Изправяме се срещу шампионите на Италия и ще бъде по-трудно от обикновено. Връщат се след лоша загуба в Лондон, така че ще търсят реванш. Ще бъде страхотен мач, има всички условия да се представим добре. Не сме имали победа на чужд терен този сезон, надяваме се, че първият път ще е срещу Милан. Готови сме да играем.”

„Бианконерите“ загубиха пет точки от последните си две срещи в Серия А. Тимът на Алегри отстъпи на Монца и стигна до равенство в мача със Салернитана.

МИЛАН - ЮВЕНТУС ПО ТВ: ЕТО КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ДЕРБИТО!

Добрата новина за клуба от Торино е, че Леонардо Бонучи се връща в игра. Анхел Ди Мария обаче няма да може да играе на "Сан Сиро", след като си изкара червен картон в мача с Монца.

„Милан има страхотни играчи. Създават много положения отляво, така че не трябва да им оставяме място и да бъдем изложени на контраатаки. Те се справят по-добре, защото имат четири точки повече от нас. Мога само да направя комплимент на Пиоли за работата, която върши, и титлата, която спечели миналия сезон. Числата са на негова страна”, добави Алегри.

В момента Ювентус се намира на седмата позиция в Италия, на седем точки от водещите Наполи и Аталанта.

Въпреки двете поредни победи, до които стигнаха "бианконерите", Алегри смята, че спечелването на два поредни мача "не значи нищо". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички