Алегри разкри кой е "най-важният" мач на Ювентус в Шампионска лига


Алегри разкри кой е "най-важният" мач на Ювентус в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1264 0

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори преди мача между "зебрите" и Макаби Хайфа в Шампионска лига. Специалистът определи двубоя като такъв, който задължително "трябва да бъде спечелен" след трудното начало на тима през настоящия сезон.

Победата с 3:0 над Болоня в Серия А през уикенда позволи на бианконерите най-накрая да прекъснат серията си без победа, започнала през август, след като загубиха първите си два мача от Шампионската лига от Пари Сен Жермен и Бенфика.

"Трябва да спечелим, но няма нужда от притеснение. Един мач не решава всички проблеми. Да се надяваме, че ще победим. Това няма да бъде лесен двубой. Макаби игра добре в Лисабон и изигра равностоен мач с ПСЖ. Те са добри в защита и ще бъде трудно. Трябва да покажем уважение към съперника.

Няма смисъл да мислим за другите отбори, ако не спечелим и двете срещи срещу Макаби. Утре е най-важният ни мач в Шампионската лига", обясни Алегри.

Той добави, че ще направи промени поради тежкия график през октомври, докато отборите очакват началото на Световното първенство в Катар 2022 следващия месец.

"Със сигурност ще променим нещо. Имаме доста натоварена програма. Мога да направя ротации и по време на мача", обясни специалистът.

Вижте последните резултати от Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички