Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Серия А?


Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Серия А?
Снимка: Getty Images

2049 0

Италианските грандове Милан и Ювентус излизат тази вечер един срещу друг в дербито от деветия кръг в Серия А. Двата тима са сред претендентите за титлата в италианското първенство, а сблъсъкът на практика е с цената не на три, а на цели шест точки.

Действащият шампион Милан стартира новата кампания с пет победи, две равенства и една загуба, дошла в дербито срещу Наполи преди два кръга. Ювентус тръгна по-колебливо и има само три победи в първите си осем двубоя, като направи четири равенства и допусна една загуба.

През миналия сезон Милан и Ювентус не успяха да се победят, след като завършиха наравно и в двете си шампионатни срещи (0:0, 1:1). Сега обаче равенството едва ли устройва двата гранда, които трябва да застигат "бегълците" в челните позиции.

Двубоят между Милан и Ювентус ще се изиграе на "Сан Сиро" в Милано, като е с начален час 19.00 българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Max Sport 3, като също така ще можете да проследите Милан - Ювентус НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички