Жозе Моуриньо: Кристиано Роналдо е истински феномен


Жозе Моуриньо: Кристиано Роналдо е истински феномен
Снимка: Guliver/GettyImages

2453 0

Жозе Моуриньо изрази възхищението си от звездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Мениджърът смята, че португалецът е същински феномен и единствено мисли как да побеждава и да подобрява играта си. Нещо, което нападателят е доказвал много пъти.

Двамата имаха успешен престой заедно в отбора на Реал Мадрид между 2010 и 2013 година. Именно тогава Кристиано бе в най-добрата си форма и "белите" спечелиха редица трофеи. Относно бившия си играч Жозе Моуриньо сподели: "Кристиано е феномен, той е човек, който постоянно мисли за това как да печели и да се развива. Това, което прави не ме учудва. На 34 години той е топ играч на много високо ниво, играещ в един от отборите с най-големи амбиции. Роналдо трябва да бъде изследван от учените в генетичен и в психически план. Той е истински пример", сподели в интервюто си пред португалската телевизия "11" Жозе Моуриньо.

От своя страна Кристиано Роналдо често е споделял, че иска да продължи да играе футбол още дълги години. Бившият мениджър на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед коментира: " Мисля, че един ден, когато той е на 50 и си почива вкъщи, от FIFA ще му звъннат, ще го поканят на мач на звездите, той ще отиде и ще отбележи много голове. Винаги ще бъде така", завърши португалецът. А как се представи Кристиано Роналдо в последния двубой на своята родина можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички