Ювентус вече е отправил оферта за най-желания футболст в Европа


Ювентус вече е отправил оферта за най-желания футболст в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

7018 0

Медиите в Италия съобщават, че Ювентус е първият тим, който е отправил официална оферта за Ерлинг Браут Хааланд. Наскоро излезе информацията, че норвежкият талант има освобождаваща клауза от 30 милиона евро.

19-годишният играч е едно от най-коментираните имена в европейския футбол. Нападателят на РБ Залцбург вече има 28 гола в 21 мача до момента през сезона, включително 8 гола в 5 срещи в Шампионската лига. Цената му вече достига до колосалните 80 милиона евро, но през миналата седмица се появи важна информация, свързана с неговия договор, според който той може да се прсиъдини към който клуб пожелае, стига да бъдат платени 30 милиона евро. Според Кориере дело Спорт от „Старата госпожа“ вече са предложили въпросната сума, като шефовете на „бианконерите“ го смятат за идеален заместник на Марио Манджукич, а за в бъдеще и на Гонсало Игуаин.

Манчестър Юнайтед изглежда като фаворит за неговия подпис за момента, като Борусия Дортмунд също са в битката за трансфер на Хааланд. Другият немски гранд Байерн Мюнхен за момента се е отказал от борбата за привличането на младия норвежец. А ето кой друг млад футболист е желан от Юве.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички