Искан от Юве подписва нов договор с Фиорентина


Искан от Юве подписва нов договор с Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

3986 0

Един от най-големите таланти в италианския футбол Федерико Киеза е близо до подписването на нов договор с тима на Фиорентина. Гадзета дело Спорт съобщава, че бащата на Федерико – бившият играч Енрико Киеза лично е влезнал в преговорите за новия контракт с президента на Виола Роко Комисо. От тима от Флоренция пък искат да обвържат атакуващия играч с дългосрочен договор.

Собственикът Комисо и борда на директорите на „Скуадра Виола“ искат да направят Фиорентина отново онзи успешен тим, който беше в края на 90-те години. За да се случи това, те трябва да задържат голямата си звезда Киеза. Младият играч прави много сериозно впечатление на Ботуша, като изявите му са следени от някои от градовете в Италия. Ювентус е на първа линия за подписа на 22-годишния играч, но ако се стигне до нов договор между Фиорентина и Киеза, това сериозно би охладило мераците на „бианконерите“ за потенциален трансфер.

Федерико Киеза има 2 гола и 4 асистенции в 12 мача за Фиорентина в Серия А през този сезон. Наскоро крилото отбеляза и първия си гол с екипа на Италия. А ето кой футболист, играл в родното първенство, е желан от Фиорентина.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички