Сари: Няма как да играем с Роналдо, Дибала и Игуаин едновременно


Сари: Няма как да играем с Роналдо, Дибала и Игуаин едновременно
Снимка: Getty Images/Gulliver

7184 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари коментира, че няма как тримата офанзивни играчи на „бианконерите“ Кристиано Роналдо, Пауло Дибала и Гонсало Игуаин да са едновременно на терена. Коментарът бе направен след въпрос на журналист след разочароващото равенство 2:2 на „Алианц Стейдиъм“ срещу Сасуоло преди седмица. Италианският мениджър бе оставил намиращия се в страхотна форма Дибала на пейката, като реши да стартира с Роналдо и Игуаин в атака.

„В момента е много трудно да играем с трима в атака, тъй като всеки един от тримата е различен тип нападател. Не мога да накарам Дибала да не се включва напред, като в същото време Роналдо не е свикнал да играе прекалено централно. Трябва да направим някои промени, за да има повече играчи в зоната около дузпата“ сподели Сари.

Равенството със Сасуоло от миналата седмица означава, че Ювентус се смъкна на втората позиция в класирането в Серия А. През този уикенд за „старата госпожа“ предстои много сериозен тест, след като тимът гостува на „Олимпико“ на Лацио. „Орлите“ се намират в страхотна форма и в момента заемат 3-тата позиция в класирането, след като са в серия от 5 поредни успеха в Калчото. А ето как Златан Ибрахимович се заяде с Кристиано Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички