Реал Мадрид измъква Икарди "без пари" под носа на Ювентус


Реал Мадрид измъква Икарди "без пари" под носа на Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

2886 0

Ръководството на Реал Мадрид е все по-близо до нападателя на Интер Мауро Икарди, а сделката може да се окаже изключително изгодна за Кралския клуб. "Белите" планират да привлекат голмайстора през лятото за сумата от 40 млн. евро, твърди испанското издание "Marca".

Интерес към нападателя проявяват и отборите на Ювентус и Наполи, но според "Marca" Реал Мадрид остава фаворит за подписа на играча, който не е играл в последните няколко седмици. "Нерадзурите" твърдят, че голмайсторът им не играе поради контузия, но мнозина смятат, че причината е именно желанието на Икарди за трансфер.

Припомняме, че по-рано през сезона бе отнета капитанската лента на Икарди, а скандалът на практика го извади от състава на "нерадзурите". Откупващата клауза, заложена в договора на играча, остава 110 млн. евро, но според "Marca" тя вече не е актуална заради създалата се ситуация, а цената на играча драстично е паднала.

Междувременно стана ясно, че мениджърът на Реал Мадрид Сантяго Солари е изправен пред голям проблем часове преди сблъсъка с Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички