Къде да гледаме градското дерби Милан - Интер


Къде да гледаме градското дерби Милан - Интер
Снимка: Getty Images/Gulliver

4240 0

Тази вечер феновете на италианския футбол ще станат свидетели на Дербито на Света Дева Мария, по-известно като Дербито на Милано - Милан срещу Интер. Двата италиански гранда се изправят един срещу друг в четвъртия кръг от Серия А на митичния стадион "Джузепе Меаца". През този сезон "нерадзурите" изглеждат като преродени след силната лятна селекция, а и назначаването на уважавания италиански специалист Антонио Конте за треньор на отбора. 155 млн. евро бяха инвестирани, а част от новите попълнения вече оправдават доверието на ръководството на клуба. Интер е лидер в класирането в Серия А след три изиграни мача, след като тимът постигна три победи срещу Лече, Каляри и Удинезе. През изминалия вторник "синьо-черните" започнаха участието си и в Шампионска лига, където не стартираха по най-добрия начин - равенство срещу Славия Прага като домакин. Що се отнася до Милан, отборът инвестира малко над 100 млн. евро за трансфери през това лято, но без особено бляскави футболисти. "Росонерите" също са с нов наставник - Марко Джампаоло, който има достатъчно опит в италианския футбол като треньор. Тимът записа две минимални победи срещу Бреша и Верона, но загуби в първия кръг с 0:1 от Удинезе.

Тази вечер феновете на италианския футбол ще станат свидетели на Дербито на Света Дева Мария, по-известно като Дербито на Милано - Милан срещу Интер. Двата италиански гранда се изправят един срещу друг в четвъртия кръг от Серия А на митичния стадион "Джузепе Меаца".

През този сезон "нерадзурите" изглеждат като преродени след силната лятна селекция, а и назначаването на уважавания италиански специалист Антонио Конте за треньор на отбора. 155 млн. евро бяха инвестирани, а част от новите попълнения вече оправдават доверието на ръководството на клуба.

Интер е лидер в класирането в Серия А след три изиграни мача, след като тимът постигна три победи срещу Лече, Каляри и Удинезе. През изминалия вторник "синьо-черните" започнаха участието си и в Шампионска лига, където не стартираха по най-добрия начин - равенство срещу Славия Прага като домакин.

Що се отнася до Милан, отборът инвестира малко над 100 млн. евро за трансфери през това лято, но без особено бляскави футболисти. "Росонерите" също са с нов наставник - Марко Джампаоло, който има достатъчно опит в италианския футбол като треньор. Тимът записа две минимални победи срещу Бреша и Верона, но загуби в първия кръг с 0:1 от Удинезе.

Дербито на Милано е с начален час 21:45, като ще бъде излъчен пряко в ефира на MAX Sport 3. Срещата Милан - Интер може да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички