Лукаку се забърка в скандал в Интер, Алексис предотвратява грозни сцени


Лукаку се забърка в скандал в Интер, Алексис предотвратява грозни сцени
Снимка: Getty Images/Guliver

5695 0

Отборът на Интер направи първа грешна стъпка в тазгодишното издание на Шампионска лига. Лошото за грандът от Серия А е, че той дойде срещу най-лекия съперник в групата и то на "Джузепе Меаца". Тимът на Славия Прага си тръгна с точка от Милано и то след като Николо Барела изравни в последната минута от редовните 90.

"Gazzetta dello Sport" пише, че след последния съийдски сигнал, в съблекалнята на домакините се е стигнало до много грозни сцени. Новото попълнение Ромелу Лукаку е обивнил Марсело Брозович за многото изгубени топки. Последният пък не пропуснал да напомни на белгиеца за изпуснатата добра възможност пред съперниковата врата. 

Последвала размяна на сериозни обиди, а двамата не били далеч от това и да се сбият, но тогава се намесило друго от новите попълнения - Алексис Санчес, който дръпнал своя бивш съотборник от Манчестър Юнайтед.

Преди дни пък около Лукаку се разрази нов скандал, който отново бе на расова основа. Коментатор в Италия, който си позволи расизъм докато коментира, бе уволнен. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички