Четири са основните трансферни цели на Ювентус


Четири са основните трансферни цели на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2327 0

Ръководството на Ювентус вече мисли усилено за летния трансферен прозорец, като има четири основни цели. "Бианконерите" отново станаха шампиони в Италия, но голямата цел - Шампионска лига, все още се изплъзва на клуба.

Масимилиано Алегри вече е представил на ръководството своя списък, който е одобрен. Четиримата, които ще се опитат да привлекат са Матайс де Лихт, Хамес Родригес, Адриен Рабио и Федерико Киеза. От тях само Рабио е свободен агент, но със сигурност ще трябва да му бъде подсигурен договор с доста добри условия.

Според информациите в медиите от отбора ще си тръгнат две от сегашните звезди - Пауло Дибала и Миралем Пянич. Босненският национал ще бъде използван за разменна монета при преговорите за Хамес Родригес. Колумбиецът обаче с желан и от Наполи, като Карло Анчелоти иска отново да ръководи Хамес, с когото бяха заедно в Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Освен това се очаква Юве да се раздели с Дъглас Коста, Жоао Кансело и Гонсало Игуаин. Последният е под наем в Челси, но и от там не са много сигурни дали ще разчитат на него.

Същевременно все по-упорити стават слуховете, че Алегри може и да се раздели с Ювентус, като лично Кристиано Роналдо е избрал неговия заместник. Ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички