Звезда отсече: Оставам до края на сезона, след това ми се играе в Шампионска лига


Звезда отсече: Оставам до края на сезона, след това ми се играе в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

881 0

Един от изгрелите за широката футболна общественост играчи на Мондиал 2022 - Борна Соса, разкри, че не смята да продължава кариерата си в немския Щутгарт. Перспективният бранител не скри, че една от причините му за категоричното решение е желанието му да играе в Шампионска лига при първа възможност.

Това обаче не изглежда особено възможно с настоящия му клуб, след като “швабите" са на 16-о място във временното класиране на Бундеслигата и няма изгледи, че скоро ще се завърнат в най-силния клубен турнир в Европа.

 

Желанието на играча

"Моята мечта е да отида в клуб, който има амбицията да играе в Шампионската лига. За мен няма значение в коя страна и в кое първенство ще играя”, заяви Соса пред “Щутгартер Цайтунг” в събота.

Бранителят има договор с настоящия си клуб до лятото на 2025 година, а двете страни можеха да се разделят още през януари, когато бе близо до трансфер в Байер Леверкузен, но Щутгарт блокира сделката в последния момент. 

"Приех това решение. Ще продължа да давам всичко от себе си за клуба, но в края на сезона ще потърся някакво решение, щом се налага", добави хърватинът.

Следете най-актуалните сделки от света на футбола със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички