"Знаех това и изобщо не бях изненадан": Садио Мане с признание след трансфера в Байерн Мюнхен


"Знаех това и изобщо не бях изненадан": Садио Мане с признание след трансфера в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1890 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Садио Мане призна, че все още се нуждае от време, за да се приспособи към новия си отбор, заявявайки, че е знаел, че преминаването от Ливърпул "е нямало да бъде лесно".

Говорейки в интервю за официалния сайт на УЕФА, сенегалецът сподели, че се намира в процес на адаптация към Бундеслигата след 8-годишен престой във Висшата лига.

"Преминаването от един клуб в друг не е лесно. Прекарах осем страхотни години в Англия - шест в Ливърпул и две в Саутхемптън. Сега съм в нова страна. Не е лесно, защото всичко се променя толкова внезапно - хората, тренировките, всичко! Всичко се променя, така че изобщо не е леко. Трябва да се адаптирам. Знаех това и изобщо не бях изненадан", каза Мане.

Той вкара първия си гол от шест мача насам при убедителния успех на баварците над Байер Леверкузен в петък. Победата върна Байерн в правия път, а Мане добави, че отборът все още търпи развитие и е нормално да има непостоянни резултати. "Имаме много, много млад състав. За първи път в моята кариера съм част от толкова млада група. Това, което наистина се откроява за мен, е, че всички са гладни за успехи".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Арсен Венгер: Проблемите на Ливърпул се дължат на замяната Мане - Нунес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички